Nastrojowy Sylwester 2017/18 w Figaro Park Skaryszewski

Szczegóły

Data i godzina Grudzień 31 '17, 21:00
Miejsce
Restauracja Figaro Park Skaryszewski, ul. Zieleniecka 2 (wejście od ul. Waszyngtona)
Dodał: Joanna Jagoda

Opis

SYLWESTER 2017/18 DLA SINGLI I SZCZĘŚLIWYCH PAR

2 PARKIETY TANECZNE I 5 SAL

BOGATY OPEN BUFET I OPEN BAR CAŁĄ NOC

KONKURSY Z NAGRODAMI

Zapraszamy na wyjątkową imprezę sylwestrową w dwupoziomowej Restauracji FIGARO otoczonej romantycznym Parkiem Skaryszewskim, przy hitach z lat 70', 80' i współczesnych, przy blasku świec i w cieple kominków. W programie oprócz szalonej zabawy, przewidujemy bogaty program artystyczny jak występy sobowtórów gwiazd (m.in. Tina Turner, Budka Suflera), konkursy z cennymi nagrodami, wybór Królowej i Króla balu oraz śmieszny kącik do pamiątkowych zdjęć.

Do dyspozycji jest cały lokal - 2 parkiety taneczne, 5 sal!

START: godzina 21:00

Gwarantujemy:

  • miejsca siedzące w Lokalu dla wszystkich Gości,
  • DJ do godz 5.00
  • welcome drink na przywitanie
  • zimne przekąski w formie bufetu - uzupełniane do 4 nad ranem
  • ciepłe dania w formie bufetu - uzupełniane do 4 nad ranem
  • kieliszek szampana o północy
  • open bar - wódka Wyborowa 0,5l, białe i czerwone wino, piwo - ile zdołamy wypić :) (wódka i wino wydawane przy stolikach, piwo zamawiane u kelnera)
  • lokal o wysokim standardzie przy Stadionie Narodowym
  • alkohol inny niż w open barze w promocji "2 butelki w cenie 1"!

Koszt:

Gdy wpłaty do dnia 24.11.2017 r. włącznie - cena 240zł za osobę

Gdy wpłaty do dnia 10.12.2017 r. włącznie - cena 250zł za osobę

Gdy wpłaty od dnia 11.12.2017r.- cena 260zł za osobę

Rabat dla grup 8 i więcej osobowych - przy jednym zapisie i jednej wpłacie - proszę o kontakt!
Jest możliwość przygotowania specjalnych menu dla osób stosujących specjalną dietę np. bezglutenowa, bezmięsna. 

ZAPISY przez stronę Evenea: https://30024-4.evenea.pl/

KONTAKT: 7 dni w tygodniu

j.jagoda2018@gmail.com 

+48 737 819 090

 

MENU SYLWESTROWE:

Na powitanie kolorowy Welcome drink

DANIE ZIMNE

W stole

  • Kruche Vol-au-vent y wypełnione trzema rodzajami past: łososiową, kawiorową, ziołową
  • Tortille z filetem z kurczaka i Guacamole
  •  Paluszki Grissini z szynką parmeńską i owocami

W bufecie

  • Schab po warszawsku z musem chrzanowym
  • Pasztet na kilka sposobów podany z chutney żurawinowym
  • Tradycyjne górskie wędliny polskie w nowoczesnej odsłonie – minimum 5 rodzajów
  • Śledzik z cebulką w oliwie
  • Smalec własnej roboty z razowym chlebem i ogórkami kiszonymi 
  • Sałatka jarzynowa w pomidorach
  • Grillowane warzywa: cukinia, bakłażan, papryka, karczochy i krążki czerwonej cebuli z dodatkiem sera fety i sosu bazyliowego
  •  Gorgonzola z plastrem pomarańczy
  • Sałatka Caprese na liściach rukoli z zielonym pesto

Dodatki :

  • Masło, pieczywo bankietowe, ogórki kiszone, chrzan, musztarda, żurawina, sos tatarski

DANIA GORĄCE

  • Aromatyczna zupa grzybowa z orzechami włoskimi, kluseczkami i natką pietruszki
  • Lekki żurek królewski w prawdziwkach
  • Policzki wieprzowe w akompaniamencie sosu pieczeniowego
  • Filet z kurczaka w sosie żurawinowym
  • Pierogi w trzech smakach z prażoną cebulką
  • Sandacz pieczony na szpinaku z sosem cytrynowym
  • Kopytka domowe z natką
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
  • Duet warzyw parowanych

DESERY

  • Owoce filetowane
  • Wybór ciast  (sernik, makowiec, szarlotka, rolada z kremem śmietanowym, ciasto czekoladowe)

NAPOJE ZIMNE

  • Soki ( pomarańczowy , jabłkowy, czarna porzeczka)
  • Woda niegazowana
  • Woda gazowana
  • Pepsi, 7up

NAPOJE GORĄCE :

Kawa, herbata serwowana w warnikach

Nowy Rok powitamy lampką szampana (wina musujące )

OPEN BAR przez cały czas trwania imprezy – wódka Wyborowa w butelkach 0,5 litra, wino białe chardonnay w karafkach lub wino czerwone cabernet sauvignon w karafkach, piwo Tyskie

Pozostały alkohol (tylko butelki ) podczas trwania imprezy dostępny w cenie promocyjnej (HAPPY HOURS – 2 szt. w cenie jednej – bez serwisu).






 
Poleć w serwisach: